Sportmassage

Last van vermoeide benen na een zware training? Wil je fris aan de start staan van je wedstrijd? Dan kan een sportmassage zeker deugd doen. Het is belangrijk om ook je spieren eens in de watten te leggen.

Een sportmassage is een hoogstaande manier om de spierspanning die wordt opgebouwd tijdens je sportactiviteiten te verminderen. Het bevordert de recuperatie na een zware training of wedstrijd. Daarnaast kan een sportmassage in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd aangeraden zijn om de spieren optimaal voor te bereiden.

Massages zijn meer dan een beetje oppervlakkige wrijftechnieken. Onze sportmasseur werkt in de diepte zodat er op spierniveau losgewerkt wordt.

Heb je een zittend beroep en heb je regelmatig last van spierspanningen in de nek of onderrug? Dan kan je zeker baat hebben bij een sportmassage. Je spieren zullen nadien veel minder gespannen zijn.

Ben je een fervent wielrenner en wil je koste wat kost dat segment op Strava behalen? Of zit je met vermoeide benen na die vorige klim op de Berendries? Laat je dan zeker eens goed loswerken door onze sportmasseur.

Topatleet en aan het toewerken naar een (inter)nationaal kampioenschap? Laat je spierspanningen niet te hoog oplopen om blessures te vermijden. Sportmassage werkt zeer preventief.

Waarvoor kan een sportmassage helpen?

  • nek- en rugklachten
  • vermoeide spieren tijdens of na het sporten
  • frisheid creëren voor een wedstrijd
  • sneller herstel na een training

ALGEMENE RICHTLIJNEN

EERSTE AFSPRAAK

Gelieve uw identiteitskaart mee te nemen.

TARIEVEN

Sportmassage van de nek, schouders en armen (30'): €30,-

Sportmassage van de benen (45'): €45,-

Sportmassage van de rug (30'): €30,-

Sportmassage van het volledige lichaam (75'): €75,-

ANNULATIE

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur vóór aanvang van je afspraak geannuleerd worden. Voor niet tijdig geannuleerde of gemiste afspraken wordt er een vergoeding aangerekend.

AFSPRAAK MAKEN

Je kan eenvoudig een afspraak maken via een mailtje naar info@sportunit.be en we bekijken wanneer we jou kunnen ontvangen voor een sportmassage in onze praktijk.


Made With Brizy