Loopanalyse

Via een loopanalyse krijg je een duidelijk beeld van jouw looppatroon om zo de oorzaak van blessures in kaart te brengen. Het kan ook helpen om je loopstijl te optimaliseren en zo prestaties te verbeteren.

We starten met een vraaggesprek waarbij we jouw huidige trainingsbelasting, huidige lichaamsklachten en blessurevoorgeschiedenis in kaart brengen.

Nadien volgt er een klinisch beweeglijkheidsonderzoek om de mobiliteit in de gewrichten na te gaan. Dit is van cruciaal belang voor een goede loopstijl.

Als laatste gaan we over tot het analyseren van jouw looptechniek. Voor de analyse maken we gebruik van videobeelden die achteraf geanalyseerd worden. Dankzij onze eigen screeningstool krijgen we betrouwbare data over jouw looptechniek.

Achteraf krijg je een uitgebreid rapport met jouw biomechanisch profiel.

Een loopanalyse is bedoeld voor iedereen: beginner, recreatief loper of competitief sporter. Iedereen heeft er baat bij.

ALGEMENE RICHTLIJNEN

EERSTE CONSULTATIE

Gelieve het volgende mee te brengen tijdens uw eerste consultatie:

  • identiteitskaart
  • oude loopschoenen
  • recente paar loopschoenen
  • sportieve kledij

TARIEVEN

€ 120,-

ANNULATIE

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur vóór aanvang van je afspraak geannuleerd worden. Voor niet tijdig geannuleerde of gemiste afspraken wordt er een vergoeding aangerekend.

VERANTWOORDELIJKE

Hanne Pardaens

Sportkinesitherapeut

hanne@sportunit.be

+32 498 03 54 80

AFSPRAAK MAKEN

Je kan eenvoudig een afspraak maken via onze online bookingsagenda. Hiervoor klik je op onderstaande knop.

Lukt dit niet? Dan kan je ons altijd via mail contacteren (info@sportunit.be).

Made With Brizy