Personal Training

Ben je op het einde van je revalidatie en zou je graag de stap naar competitie zo optimaal mogelijk laten verlopen? Wil je graag fitter worden of wat gewicht verliezen? Of ben je een ijverige atleet die blessurepreventief wil werken? Let's go!

FITTER WORDEN

Je weet hoe belangrijk een actieve levensstijl is maar je geraakt niet terug aan het bewegen? Dan hebben wij iets voor u. Via onze individuele 1-op-1 sessie geraak je er snel terug bovenop. Wij gaan met jou aan de slag om de conditie terug wat op te bouwen afgewisseld met spierversterkende oefeningen.


Na een intakegesprek omtrent jouw huidige belasting en doelstellingen, kunnen we aan de slag gaan. De begeleide sessies worden zeer individueel bepaald afhankelijk van je huidige niveau, je belastbaarheid en je fysieke doelstelling. De begeleiding is dus volledig op uw maat.

RETURN-TO-SPORT NA REVALIDATIE

Ben je op het einde van je revalidatie en wil je na jouw kinesitherapie sessies de begeleiding graag verder zetten? Onze coach bespreekt jouw huidige situatie met de kinesitherapeut. Van daaruit wordt er verder opgebouwd om de overgang naar je competitie optimaal te laten verlopen om de kans op herval tegen te gaan.


ALGEMENE RICHTLIJNEN

VERLOOP VAN DE SESSIES

Onze coach bespreekt samen met jou de doelstellingen waar naar toegewerkt zal worden. Nadien gaan jullie samen aan de slag.

Gelieve het volgende mee te brengen naar de sessies:

  • sportieve kledij
  • sportschoenen
  • een handdoekje
  • een drinkbus gevuld met water

TARIEVEN

Een sessie 1-op-1 (60'): € 60,-


Een sessie duo (60'): € 40 p.p.


ANNULATIE

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur vóór aanvang van je afspraak geannuleerd worden. Voor niet tijdig geannuleerde of gemiste afspraken wordt er een vergoeding aangerekend.

AFSPRAAK MAKEN

Contacteer ons via info@sportunit.be

Made With Brizy